Slider Image
Slider Image
Telefon de schimb pe durata reparației

Telefon de schimb pe durata reparației

12 luni garanție pentru piese

12 luni garanție pentru piese

Preluare și livrare gratuită

Preluare și livrare gratuită

Raport tehnic

Raport tehnic

Plată 100% sigură

Plată 100% sigură

Spune-ne cu ce te putem ajuta?

 • Ce include în detaliu serviciul Klap Service?

  Compania noastră se specializează în recondiționarea și repararea dispozitivelor. Dacă aveți dispozitive în cadrul companiei care prezintă diverse probleme, precum baterii deteriorate sau afișaje cu pete de presiune sau arsuri, puteți să ne trimiteți aceste dispozitive pentru a le înlocui piesele defecte. Serviciul nostru de reparații acoperă o gamă largă de probleme și componente, asigurându-vă că dispozitivele dumneavoastră vor fi aduse la starea optimă de funcționare.
  Odată ce dispozitivul dumneavoastră ajunge în service-ul nostru, veți beneficia de o garanție de 12 de luni pentru piesele înlocuite, oferindu-vă astfel încredere în calitatea serviciilor noastre și în calitatea pieselor folosite în procesul de reparație. Vă asigurăm că dispozitivele dumneavoastră vor fi tratate cu atenție și expertiză, pentru a obține rezultate excelente în urma serviciului nostru de reparații.

 • Care este costul pentru înlocuirea display-ului?

  Costurile pentru înlocuirea display-ului variază în funcție de modelul dispozitivului pe care îl dețineți. Pentru a vă putea oferi o estimare precisă, vă rugăm să menționați în formularul de solicitare a serviciului detaliile dispozitivului dumneavoastră și ce anume considerați că trebuie schimbat. Astfel, vom putea calcula costul real al înlocuirii display-ului. Trebuie menționat că, în cadrul procesului de înlocuire, se aplică și un comision pentru serviciul oferit de către noi. Cu toate acestea, vă asigurăm că vom furniza servicii de înaltă calitate, iar costurile vor fi justificate de calitatea lucrărilor și de experiența echipei noastre.

 • Cu ce service-uri externe colaborați?

  Avem propriul departament service, asigurându-vă că toate reparațiile și întreținerile sunt realizate de o echipă dedicată de tehnicieni experimentați și pasionați. NU colaborăm cu service-uri externe. Indiferent de problemele hardware sau software pe care le întâmpinați, suntem pregătiți să le soluționăm și să înlocuim componentele necesare pentru a vă readuce dispozitivele în paramentrii de funcționare optimi. Ne asigurăm că procesul de reparație este supravegheat și controlat în întregime, oferindu-vă încrederea și siguranța că dispozitivele dumneavoastră sunt tratate cu profesionalism și atenție de către personalul nostru tehnic.

 • Cât durează reparația unui dispozitiv?

  Înțelegem importanța timpului pentru afacerea dumneavoastră și ne străduim să efectuăm reparațiile cât mai rapid posibil. Durata procesului de reparație poate varia în funcție de complexitatea problemei și de disponibilitatea pieselor de schimb necesare. Colaborăm strâns cu furnizorii noștri pentru a asigura o livrare rapidă a pieselor, dar uneori pot apărea situații neprevăzute. Pentru a minimiza impactul asupra activității dumneavoastră, vă oferim dispozitive de înlocuire pe care le puteți utiliza temporar pe perioada în care dispozitivul dumneavoastră se află în service-ul nostru. Astfel, vă asigurăm că afacerea dumneavoastră poate funcționa în continuare fără întreruperi majore. Ne străduim să vă oferim o experiență excelentă, asigurându-ne că sunteți mulțumit de rezultatele reparațiilor și de nivelul nostru de profesionalism. Comunicăm cu dumneavoastră în mod transparent și vă ținem la curent cu statusul reparației, astfel încât să aveți toate informațiile necesare pe parcursul procesului.

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.