Slider Image
Slider Image
24 luni garanție

24 luni garanție

Livrare și retur gratuit

Livrare și retur gratuit

Asistență tehnică

Asistență tehnică

ISO 27001

ISO 27001

Accesorii incluse în pachet

Accesorii incluse în pachet

Plată 100% sigură

Plată 100% sigură

Solicită o ofertă personalizată!

 • Există posibilitatea de finanțare?

  Oferim finanțare prin Acte Analiză Financiară. Clienți eligibili: SRL, SA, PFA, Cabinete de avocatură, Cabinete de arhitectură, Cabinete medicale, Intreprinderi individuale.
  Mai multe informații, inclusiv lista documentelor necesare pentru contractul de închiriere: Aici

 • Cum pot obține o ofertă personalizată pentru achiziționarea unui număr mai mare de dispozitive?

  Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să completați formularul disponibil în butonul "Solicită o ofertă personalizată!" și să ne comunicați necesarul dumneavoastră de dispozitive, indiferent de brand sau de numărul acestora. Ofertele afișate pe site-ul nostru sunt doar cu titlu de prezentare și suntem pregătiți să vă oferim soluții adaptate nevoilor dumneavoastră specifice în ceea ce privește achiziționarea dispozitivelor.

 • Doresc să achiziționez un produs care nu este disponibil în lista voastră de produse afișate în site. Există posibilitatea să obțin alte opțiuni sau să găsesc alternative similare?

  Suntem pregătiți să vă oferim asistență și în găsirea altor modele de dispozitive, chiar dacă nu sunt disponibile pe site-ul nostru în acest moment. Vă rugăm să completați formularul cu modelele care vă interesează și ne vom strădui să vă oferim o ofertă personalizată cât mai curând posibil, luând în considerare preferințele dumneavoastră.

 • Garanția de 24 luni este valabilă și în cazul companiilor?

  Garanția de 24 de luni se acordă inclusiv companiilor pentru produsele recondiționate de Klap.

 • Doresc să știu dacă există costuri suplimentare pentru transportul dispozitivelor comandate?

  Livrarea produselor comandate este gratuită pe teritoriul României. În plus, în situația în care nu sunteți mulțumit de produsele achiziționate, vă oferim posibilitatea de retur în termen de 30 de zile.

 • Doresc să vând dispozitivele pe care le folosim în prezent în companie și să achiziționez dispozitive de pe Klap.ro. Există o opțiune de buyback disponibilă?

  Da, puteți beneficia de opțiunea de buyback. Vom prelua gratuit dispozitivele de la sediul dumneavoastră, le vom evalua din punct de vedere tehnic și estetic, și vă vom comunica valoarea acestora. Aveți posibilitatea de a alege noi dispozitive și puteți folosi valoarea dispozitivelor actuale pentru a diminua costurile achiziției.

 • Care este procedura prin care pot obține valoarea pentru dispozitivele actuale oferite spre buyback pentru a putea achiziționa dispozitivele dorite de pe Klap.ro?

  După ce ați acceptat oferta finală de preț propusă de colegii noștri, valoarea dispozitivelor actuale va fi restituită prin virament bancar, direct în contul companiei dumneavoastră. Această procedură se va realiza în baza unui contract de vânzare-cumpărare, asigurând astfel transparența și legalitatea tranzacției.

Prin intermediul Klap Business, compania ta poate achiziționa dispozitive care să se potrivească cu nevoile specifice ale angajaților tăi, fără a compromite performanța și calitatea, la prețuri accesibile. În plus achiziționarea dispozitivelor reconditionate poate fi o soluție sustenabilă și pentru compania ta, reducând cantitatea deșeurilor electronice și contribuind la conservarea resurselor naturale.

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.