Slider Image
Slider Image
24 luni garanție

24 luni garanție

Livrare și retur gratuit

Livrare și retur gratuit

Asistență tehnică

Asistență tehnică

ISO 27001

ISO 27001

Accesorii incluse în pachet

Accesorii incluse în pachet

Plată 100% sigură

Plată 100% sigură

Solicită o ofertă personalizată!

 • Există posibilitatea de finanțare?

  Oferim finanțare prin Acte Analiză Financiară. Clienți eligibili: SRL, SA, PFA, Cabinete de avocatură, Cabinete de arhitectură, Cabinete medicale, Intreprinderi individuale.

  NOU: Pentru toate contractele încheiate în perioada Ianuarie - Martie 2024, prima rată va fi plătită în prima săptămână din Aprilie 2024.

 • Care este diferența între închirierea de dispozitive și abonamentul Klap?

  Închirierea dispozitivelor poate fi realizată pe o perioadă de până la 30 de zile, oferindu-vă flexibilitate în utilizarea acestora pe termen scurt. Pe de altă parte, abonamentul Klap vă permite să accesați dispozitive pentru perioade mai lungi, cum ar fi 3, 6, 12 sau chiar 24 de luni, în funcție de nevoile specifice ale companiei dumneavoastră. Alegerea între închiriere și abonament depinde de durata estimată a utilizării dispozitivelor și de preferințele dvs. de afaceri.

 • Care este procesul pentru obținerea unui Abonament Klap?

  Pentru a obține un Abonament Klap, începeți prin a alege dispozitivul potrivit și perioada dorită. Apoi, ne furnizați câteva detalii despre situația financiară a companiei dumneavoastră. După aceea, veți semna un contract la distanță, asigurând astfel interesul ambelor părți. În final, decideți când doriți să intrați în posesia dispozitivului și ne comunicați adresa de livrare convenabilă pentru dumneavoastră. Vom face demersurile necesare pentru a vă livra dispozitivul în cel mai scurt timp posibil.

 • Este necesar să achit o taxă de garanție?

  Da, pentru a beneficia de un Abonament Klap sau de închirierea dispozitivelor, trebuie să achitați o taxă de garanție. Valoarea acestei taxe este calculată în funcție de tipul și numărul de dispozitive pe care doriți să le accesați prin abonament sau să le închiriați. Taxa de garanție este necesară pentru a asigura protecția și siguranța dispozitivelor pe durata utilizării și va fi returnată integral la finalul perioadei contractuale, sub rezerva respectării termenilor și condițiilor stabilite.

 • Există o asigurare inclusă pentru dispozitive pe durata contractului?

  Da, toate dispozitivele beneficiază de asigurare pe perioada contractuală. Acest lucru înseamnă că în cazul eventualelor defecte, daune accidentale sau furt, dispozitivele vor fi acoperite în cadrul asigurării. Avem grijă să vă oferim liniștea și protecția necesară pentru a vă bucura de utilizarea dispozitivelor fără griji suplimentare.

 • Dacă dispozitivul pe care l-am obținut prin abonament nu se potrivește nevoilor mele, cum pot proceda?

  În cazul în care dispozitivul nu se potrivește nevoilor dumneavoastră, vă rugăm să ne comunicați acest lucru. Suntem dedicați satisfacției clienților noștri și vom efectua schimbul dispozitivului pe perioada contractuală. Echipa noastră va lucra cu dumneavoastră pentru a găsi o alternativă care să corespundă cerințelor și preferințelor dumneavoastră în materie de dispozitive.

 • Care este timpul estimat pentru a primi dispozitivele comandate?

  După ce sumele datorate conform contractului de închiriere sau abonament sunt creditate în contul nostru, dispozitivele vor fi expediate către dumneavoastră imediat. Facem tot posibilul să asigurăm o procesare rapidă a comenzilor și o livrare promptă a dispozitivelor solicitate, astfel încât să puteți intra în posesia lor cât mai curând posibil.

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.