slider background slider background
slider background slider background
24 luni garanție

24 luni garanție

Livrare și retur gratuit

Livrare și retur gratuit

Asistență tehnică

Asistență tehnică

ISO 27001

ISO 27001

Accesorii incluse în pachet

Accesorii incluse în pachet

Plată 100% sigură

Plată 100% sigură


Cine Suntem Business Banner

Misiunea noastră

La Klap, ne-am asumat o misiune clară: să transformăm modul în care afacerile abordează tehnologia. Într-o lume conectată în permanență, în care evoluția tehnologică se întâmplă într-un ritm amețitor, ne propunem să aducem un plus de valoare și sustenabilitate în mediul de business.

De ce să alegi Klap Business?


Economisești bani: Dispozitivele noastre recondiționate sunt la fel de performante ca cele noi, dar la un preț mult mai accesibil.


Protejezi mediul: Dacă deții un stoc de telefoane (funcționale sau nu), noi le preluăm de la sediul tău și ne asigurăm că acelea care nu pot fi recondiționate vor fi reciclate corespunzător de către un operator autorizat.


Simplu și rapid: Echipa noastră de consultanți te sprijină în procesul de tranziție. Asigurăm o experiență transparentă și eficientă.

Vezi ce spun clienții
noștri despre noi

Klap.ro este partenerul nostru de încredere! Ne-au furnizat deja peste 100 de smartphone-uri și tablete pe care ne-am putut baza activitatea. Pe lângă aceste produse atent selecționate, au și un serviciu clienți de excepție. Fiecare solicitare a fost soluționată prompt și am găsit întotdeauna flexibilitate și înțelegere.

Bogdan J.

Oveit, Inc.

Sunt client klap.ro încă de la lansare și îi recomand pentru super serviciile lor și profesionalismul de care dau dovadă! Am închiriat 10 laptopuri fără a fi nevoită să fac o achiziție pentru un proiect și fără a oferi felurite explicații contabilei.

Dana C.

Asociatia Medicilor Rezidenti, Bucuresti

Suntem tare mulțumiți de colaborarea cu cei de la Klap.ro, am închiriat telefoane mobile pentru un eveniment b2b inițial și ulterior am achizitionat pentru parteneri telefoane A+ și A. Suntem încântați că am putut alege telefoane high-end dintr-o gamă variată, de o calitate incredibilă, plus costuri deductibile și garanție!

Job well done Klap.ro!

Alexandra B.

Trakomo Fest Decor SRL

Recomand cu toată încrederea Klap.ro! O echipă foarte profi și serioasă!

Am achiziționat recent doua modele de telefon pentru colegii mei și mă declar super mulțumit de achiziția făcută. Nu ma asteptam ca telefoanele second hand sa arate si sa functioneza atat de bine.

Le-am primit destul de repede, chiar a doua zi. Livrare peste așteptări.

Bogdan S.

Digital Metrics

Am ajuns la Klap cu putin inaintea unui eveniment de Realitate Augmentata pe care il organizam in cadrul unui festival de film. Au raspuns foarte prompt si am inchiriat de la ei tablete Apple in conditie excelenta, pe care le-am folosit pe tot parcursul festivalului pentru vizitatori si medierea experientei AR. Comunicarea cu ei a decurs foarte bine si as recomanda oricand!

Ioana Diaconu

Aparte Film

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.