Slider Image
Slider Image
24 luni garanție

24 luni garanție

Livrare și retur gratuit

Livrare și retur gratuit

Asistență tehnică

Asistență tehnică

ISO 27001

ISO 27001

Accesorii incluse în pachet

Accesorii incluse în pachet

Plată 100% sigură

Plată 100% sigură

Solicită o ofertă personalizată!

 • Ce tipuri de dispozitive sunt acceptate pentru programul de buyback?

  Programul nostru de buyback acceptă o gamă largă de dispozitive precum: laptopuri, tablete și telefoane. Dacă aveți alte produse pe care doriți să le oferiți la buyback și acestea nu sunt enumerate, vă rugăm să ne comunicați în mod explicit ce anume doriți să oferiți. Suntem deschiși să discutăm și să evaluăm dispozitivele suplimentare pe care le aveți pentru a vă oferi o soluție personalizată.

 • Care este procedura pentru a vă comunica dispozitivele pe care doresc să le ofer la buyback?

  Pentru a comunica dispozitivele pe care doriți să le oferiți la buyback, trebuie doar să completați formularul disponibil pe site-ul nostru. Colegii noștri se vor ocupa de preluarea informațiilor furnizate și vă vor contacta ulterior pentru a stabili procesul de vânzare. Asigurăm o comunicare eficientă și promptă pentru a vă oferi o experiență facilă în ceea ce privește tranzacția de buyback.

 • Pot să primesc o estimare a valorii dispozitivelor pe care doresc să le ofer la buyback?

  Pentru a primi o estimare a valorii dispozitivelor pe care doriți să le oferiți la buyback, vă rugăm să ne furnizați o listă detaliată a acestora, inclusiv informații despre starea de uzură și specificații tehnice, dacă le dețineți. Pe baza acestor informații, vom putea calcula o estimare a valorii dispozitivelor dumneavoastră. Trebuie să țineți cont că evaluarea este estimativă și se bazează pe informațiile furnizate de dumneavoastră. Valoarea finală a dispozitivelor va fi comunicată în momentul în care acestea sunt preluate și evaluate tehnic și estetic de către echipa noastră.

 • Pot să primesc un raport de la Klap care să conțină evaluarea dispozitivelor oferite la buyback?

  Da, vă asigurăm că veți primi un raport tehnic pentru fiecare dispozitiv evaluat în cadrul programului de buyback, generat în urma verificării și testării dispozitivului. Documentul vă oferă informații precise cu privire la starea tehnică a dispozitivului și valoarea finală în cadrul programului de buyback. Ne asigurăm că aveți acces la toate informațiile necesare pentru a lua o decizie și pentru a beneficia de transparență în procesul de evaluare și tranzacție.

 • Ce se întâmplă cu dispozitivele în cazul în care nu sunt de acord cu oferta primită de la Klap? Sunt generate costuri suplimentare pentru compania mea în urma evaluării?

  În situația în care nu sunteți de acord cu oferta noastră de buyback, vă returnam dispozitivele la adresa de unde au fost ridicate de către curierul nostru. În acest caz, pentru efectuarea testelor de verificare a dispozitivelor, se aplică un cost de 3.5 euro + TVA per dispozitiv. Acest cost acoperă procedurile de verificare a dispozitivelor. Vă asigurăm că ne străduim să vă oferim cele mai competitive oferte și să minimizăm eventualele costuri suplimentare pentru compania dumneavoastră.

 • Cum se realizează transportul dispozitivelor mele către Klap?

  Pentru a facilita procesul, vă asigurăm preluarea gratuită a dispozitivelor de la adresa furnizată de către dumneavoastră. Colaborăm cu servicii de curierat de încredere pentru a asigura o livrare sigură și rapidă. De îndată ce ați confirmat tranzacția și ați furnizat detaliile necesare, vom coordona logistic transportul și preluarea dispozitivelor. Echipa noastră se asigură că procesul de preluare se desfășoară fără probleme, astfel încât să puteți beneficia de serviciul nostru convenabil și eficient.

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.