Modalități de plată și finanțare

Îți punem la dispoziție diferitele metode prin care îți poți achita produsele dorite

Plata în rate prin Netopia Payments (mobilPay)


Plata în rate reprezintă una dintre modalitățile prin care poți achita orice comandă plasată pe www.klap.ro. Se face automat, simplu și rapid, prin redirecționare către furnizorul nostru de servicii de plată online Netopia Payments (mobilPay). Klap.ro oferă posibilitatea de achitare a ratelor doar prin intermediul băncilor partenere.


Băncile partenere și cardurile de credit pe care le poți folosi sunt următoarele:

1. Garanti BBVA – Bonus Card: 1, 3, 6, 9, 12 Rate
2. Banca Transilvania – Star Card: 1-12 rate (Campanie: 18 de rate fără dpbândă până pe 19.09.2023)
3. Alpha Bank – toate cardurile de cumpărături: 1-12 rate
4. Credit Europe - Card Avantaj : 1-12 rate

Dacă dorești să achiți comanda în rate, însă nu deții un card de credit, e necesar să te adresezi uneia dintre cele 4 bănci partenere menționate mai sus pentru a-l obține.

În cazul în care plata este realizată cu un card de credit emis de o altă bancă al cărei nume nu se regăsește în lista de mai sus și care nu este parteneră Netopia Payments, poți contacta banca la care a fost emis cardul, pentru a solicita repostarea tranzacției în rate direct pe contul tău.

Suma aferentă achiziției trebuie să fie disponibilă pe cardul de credit cu care se va face plata. În momentul efectuării plății, vei putea selecta numărul de rate aferente cardului tău, în funcție de oferta pusă la dispoziție de banca la care a fost emis acesta.

Ai posibilitatea de a efectua mai multe achiziții în rate, în limita disponibilului de pe cardul tău de credit.

3x4x Oney

1. Ce este soluția 3x4x Oney?

Această metodă de plată presupune plata coșului de cumpărături în 3 sau 4 rate cu un card de DEBIT (inclusiv cardul de salariu), și este oferită pentru cumpărături de minimum 450 lei si maximum 12 000 Lei.

Foarte important:
- Prima rată se achită pe loc, deci trebuie să aveți disponibilă suma primei rate pe card
- Cardul trebuie să nu expire până la achitarea ratelor

2. Cine poate beneficia de soluția de creditare 3x4x Oney?

Soluția 3x4x Oney este dedicată doar persoanelor fizice, majore și rezidente în România.

3. Ce carduri sunt acceptate?

Sunt acceptate cardurile de DEBIT (inclusiv cardul de salariu) Visa și MasterCard, emise de băncile sau instituțiile financiare din România.

Nu sunt acceptate:
1. Carduri preplătite, virtuale sau carduri emise în altă țară
2. Carduri de credit
3. Carduri business (emise pentru persoanele juridice)
4. Cardurile Revolut, cardurile Visa Electron sau Maestro

4. Ce documente sunt necesare?

Pentru a utiliza această soluție de creditare, nu aveți nevoie de niciun document, ci doar de un card de debit.
Nu solicităm o justificare a venitului lunar încasat de dumneavoastră.

5. Cum pot beneficia de soluția de creditare 3x4x Oney?

1. Adaugi produsele dorite în coș
2. Alegi opțiune de plată Rate online cu card de debit prin Oney și numărul de rate
3. Apeși butonul "Trimite comanda"
4. Pe pagina de plată Oney completezi datele solicitate

6. Mentiuni Legale

Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele și serviciile vândute online și sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei și maxim 12000 Lei. Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile și rezervate doar persoanelor fizice majore (minimum 18 ani) având capacitate de exercițiu deplină la data acceptării Termenilor și Condițiilor Generale, care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: (i) sunt rezidenți in România (cetățeni români și cetățeni străini rezidenți români); (ii) sunt consumatori, în înțelesul legislației aplicabile și prin urmare nu acționează în scopuri de natură profesională sau comercială; (iii) dețin un card de debit Visa sau Mastercard valabil (excluzând carduri preplătite/carduri care solicită sistematic autorizări cum ar fi VISA Electron și Maestro), emise de o instituție de credit din România sau de o sucursală din România a unei instituții de credit din UE, având un termen de valabilitate ce depășește cu mai mult de 2 luni de zile durata

Soluției de Creditare Oney selectate, sau dețin orice alte metode de plată, așa cum sunt specificate acestea de Oney Bank. Oney Bank este o instituție de credit franceza autorizata sa desfășoare activități de creditare si de plata de Autoritatea Franceză de Control Prudențial și Rezoluție (“ACPR”), organizată și funcționând ca societate pe acțiuni în conformitate cu legislația din Franța, cu un capital social de 51.286.585 euro, înregistrată în Registrul Comerțului și Societăților din Lille Metropole sub numărul 546 380 197, cu sediul situat în str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170), număr de telefon +40 317 305 050 și adresă de email: serviciulclienti.ro@oney.com.

Oney Bank este supravegheată, în primul rând, de autoritatea competentă franceză, ACPR, precum și de Banca Națională a României (“BNR”) și furnizează Soluțiile de Creditare Oney transfrontalier, fără prezență fizică pe teritoriul României (având în vedere natura exclusiv online a activității de creditare), desfășurând activități de creditare a consumatorilor în România în condițiile libertății de a furniza servicii în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului 99/2006 privind instituțiile de credit și adecvarea capitalului, cu modificările ulterioare, fiind înregistrată în registrul public al BNR cu privire la instituțiile de credit UE care au notificat prestarea de servicii în mod direct în România, conform notificării din 31/10/2019 (a se vedea lista BNR https://www.bnr.ro/Registre-si-Liste-717.aspx#IC)

Soluțiile de Creditare Oney (4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile, fiind rambursabile în maximum 90 de zile. Rata nu include costul de acordare a creditului de 0,5% din valoarea creditului.

TBI Bank – plata în rate online, fără card de credit pentru persoane fizice


Alături de TBI Bank am implementat un sistem de plata în rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fără drumuri la banca și fără card de credit. Este nevoie să ai la îndemână cartea de identitate în original și să deții o sursă de venit înregistrată la ANAF (salariu de min. 3 luni sau pensie de min. 1 lună).

Pentru cumparaturi de pana in 1.000 lei, iti oferim posibilitatea de a le achita in 4 rate fixe, cu urmatoarele beneficii: 0% dobanda 4 rate egale fara emitere card
Pentru cumparaturi mai mari de 1.000 lei, poti alege sa rambursezi ratele lunare cu urmatoarele beneficii: valoarea ratei lunare ramane fixa pe toata perioada contractuala tu alegi numarul de rate: intre 6 si 60 luni fara drumuri la banca

Pasii sunt simpli:
1. Selectezi ca Metodă de plată, varianta "TBI Bank - plata în rate online, fără card de credit " și finalizezi comanda
2. Vei fi redirecționat în pagina Tbi Bank – te rugăm să aștepți câteva momente până se realizează transferul
3. Vei avea posibilitatea să alegi numarul de rate, între 4 și 60, în funcție de valoarea lunară dorită
4. Te identifici la distanță pe baza carții de identitate, în original (poză față/verso + selfie)
5. Semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms.
6. După aprobare, noi iți livrăm comanda.

Pentru mai multe detalii, apasă aici.


NOU: La orice comandă aprobată de către ești înscris automat la campania ”Fii de nota 10!”. Campanie care este desfășurată de câtre TBI Bank și are următoarele premii:
3 X iPhone 14 PRO, 128GB, 5G, Space
3 X Tableta Samsung Galaxy Tab S7
3 X Laptop Gaming Acer Nitro 5
3 X Imprimanta Multifunctionala Inkjet Color Epson EcoTank L4260, A4


Mai multe detalii, apasă aici.


Avantaje client:
Bugetare corectă:
1. Facturile de chirie sunt total deductibile.
2. Chiria în Euro este constantă pe durata contractului a.î. se pot planifica costurile pe o perioadă îndelungată.
3. Bonitatea financiara a firmei nu este afectată.
4. Răspuns pentru cererile trimise spre analiza în maxim 48 de ore.

Simplitate:
1. Actele necesare pentru luarea unei decizii sunt minimale și se trimit scanate pe e-mail.
2. Plățile sunt trimestriale.

Taxe:
Grenke Renting SRL solicită un singur comision de administrare, pentru întreaga durată a contractului 1%, minim 50 euro.
Comisionul anual de asigurare: 1.75% bunuri IT fixe; 2.50% alte bunuri fixe; 3% bunuri mobile (minim 50 Euro).
Ambele comisioane fiind incluse în ofertă.

Informații generale:
Clienți eligibili: SRL, SA, PFA, Cabinete de avocatură, Cabinete de arhitectură, Cabinete medicale, Intreprinderi individuale.
Condiții: valoare minimă pe contract: 500 Euro fără TVA.
Modalităti și termene de plată: Prin Ordin de Plata ( OP ). Plata ratelor se face prin OP, însa ca modalitate de garantare a plății se emit 5 BO fără valoare și scadența în favoarea Grenke Renting SRL.
Prin Bilet la Ordin ( BO ). Se emite câte un BO pentru fiecare chirie, bilet care va fi introdus la plata la data scadență.

Documentele necesare pentru analiza financiară:
1. Bilanț și balanță 2022.
2. Ultima balanță 2023.

Netopia

Pentru a plăti online trebuie doar să selectezi metoda de plată "Online cu cardul (inclusiv plata în rate) prin Netopia Payments", apoi completezi datele cardului tău în noua fereastră Netopia și apeși butonul "Platesc în siguranță".

Tranzacția urmează sa fie confirmată prin e-mail, pe adresa oferită la plasarea comenzii.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul Netopia. Klap nu solicită și nu stochează detalii referitoare la cardul tău.

Plata se face în lei, integral, la livrare, cash sau cu cardul.

Conform legislației în vigoare, încasările zilnice de numerar pentru plata la curieri nu pot depași plafonul de:
- Persoane juridice: maximum 5 000 Lei.
- Persoane fizice: maximum 10 000 Lei.

La finalizarea comenzii selectează "Plată la livrare"

Acest tip de plata se face doar în baza facturii proforme trimise de Klap pe adresa de e-mail furnizată la finalizarea comenzii.

Livrarea produselor se face după confirmarea plății proformei emise în contul specificat în document.

La finalizarea comenzii selecteaza "Ordin de plată"

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.