Plata în rate cu doar 1.5% dobândă/lună!

Categorii estetice, în funcție de aspectul exterior al fiecărui produs

quality

Smartphone-uri sau gadget-uri ... fiecare produs care ajunge la Klap, este verificat integral, reparat dacă este necesar, curățat, 100% funcțional și vândut cu o garanție comercială de 24 luni.

Te-ai hotărât să cumperi un telefon recondiționat de pe Klap.ro și nu înțelegi literele noastre misterioase A+, A, B sau C. Știm că aceste grade de recondiționare sunt un criteriu pe care trebuie să îl iei în considerare la cumpărare… astfel, îți detaliem mai jos cu ce corespund!

Te rog să reții că gradul reprezintă o evaluare atribuită de noi dispozitivelor recondiționate cu privire la starea estetică precum urme de uzură pe carcasă sau zgârieturi pe ecran, nu reflectă în niciun caz fiabilitatea și performanța telefonului!

Indiferent de gradul estetic, telefonul este 100% funcțional și garantat timp de 24 luni. Toate produsele noastre sunt complet verificate, până la 98 de teste, în funcție de permisiunile fiecărui dispozitiv, însă nu asta dorim să îți detaliem mai jos.

Revenind la starea vizuală a telefoanelor recondiționate, avem 4 note de evaluare pe care le folosim

  • Grad A+
  • Grad A
  • Grad B
  • Grad C

Și pentru că pe noi ne-a ajutat, îți lăsăm și câteva poze pentru că ochiul uman se poate concentra pe aproximativ 50 de lucruri pe secundă.

Calificativul A+ echivalentul notei 10, o atribuim unui telefon recondiționat în stare excepțională, care arată și funcționează ca unul nou, de parcă acum l-am scos din cutie.

Calificativul A o atribuim unui telefon recondiționat în stare foarte bună, însă este posibil să observi câteva mici zgârieturi și/sau ștersături neglijabile pe ecran și/sau pe carcasă spate. Nu vei găsi crăpături sau fisuri.

Calificativul B indică faptul că telefonul recondiționat este în stare bună, dar prezintă urme de utilizare. Câteva zgârieturi și/sau ștersături pe ecran, câteva urme pe carcasă și/sau ramă.

Calificativul C indică o stare decentă și faptul că telefonul a fost folosit îndelung. Zgârieturile, urmele de contact de pe ecran, carcasă spate sau colțurile dispozitivului indică faptul că telefonul a primit o nouă viață. În schimb poți fii sigur că nu va prezenta crăpături sau fisuri.

Ca să rezumăm, depinde doar de tine și de nevoile tale,  alegerea criteriului estetic este clar un compromis, între cerințe și buget.

De reținut despre notele estetice este că nu afectează în niciun caz fiabilitatea dispozitivelor comercializate de Klap.ro.

După testele ample, componentele individuale sunt înlocuite dacă este necesar. Și când spunem teste ample ne referim la teste precum autenticitate, ecran, audio, cameră foto, butoane, conectivitate, senzori și conectoare, software, accesorii și starea dispozitivului, bateria și evaluarea acesteia, chipsets – chipul de amprentă & NFC, istoricul în baza codului IMEI și bineînțeles datele de pe dispozitiv vor fi șterse complet și va fi resetat la setările din fabrică.

Nu le putem spune niciodată îndeajuns, însă toate dispozitivele puse la vânzare pe Klap.ro au fost auditate și validate de multiple criterii, iar tu, în momentul în care vei cumpăra un produs, vei primi nota de constatare a acestuia împreună cu certificatul de garanție.

Dispozitivele noastre ajung la tine:

  • 100% funcționale
  • cu toate accesoriile necesare – în cazul în care ai deja un încărcător acasă și consideri că îl poți reutiliza, am aprecia dacă ne comunici și îți oferim un alt accesoriu cadou.
  • curățate printr-un proces antibacterian complet
  • baterii testate și verificate pentru a asigura funcționarea perfectă
  • resetate, cu datele șterse 100%

Te încurajăm să fii alături de noi în demersul de a avea grijă de mediu!

Susținem reutilizarea tehnologiei, de calitate nu doar garantată, ci experimentată! Descurajăm puternic aruncarea dispozitivelor vechi la gunoi, deoarece conțin plastic și metal.

Nu le putem spune niciodată îndeajuns, însă toate dispozitivele puse la vânzare pe Klap.ro au fost auditate și validate de multiple criterii, iar tu, în momentul în care vei cumpăra un produs, vei primi nota de constatare a acestuia împreună cu certificatul de garanție.

Te încurajăm să fii alături de noi în demersul de a avea grijă de mediu!

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.