Ce poți face cu telefonul tău vechi?

klap ro ce faci telefon vechi 2136382909 scaled

Sunt atât de multe lucrui pe care le poți face cu telefonul tău vechi încât ne va fi foarte greu să selectăm pentru tine cele mai bune soluții… dar, asta nu ne va împiedica să-ți dăm câteva.

Ei bine, dacă te numeri printre cei care se despart cu greu de smartphone-ul lor, te înțelegem perfect! Fie că îi găsești un loc bine meritat în sertarul noptierei, fie că îi găsești o nouă întrebuințare, ți-am pregătit câteva idei utile prin care să-i oferi un nou rol vechiului tău telefon mobil:

1.  Cel mai bun ceas deșteptător!

Mereu aproape de tine, adică pe noptieră, vechiul tău smartphone poate câștiga, cu ușurință, rolul de ceas deșteptător. În plus, îți recomandăm să-ți instalezi aplicații utile, precum CARROT Alarm, ce oferă o interfață prietenoasă și distractivă, cu multiple afișaje digitale, melodii și un sistem inovator de trezire sau Pzizz, care te va ghida într-un somn profund, astfel te vei trezi cu bateriile reîncărcate pentru o nouă zi. 

2. Transformă-l în sistem inteligent de supraveghere

Smartphone-urile sau tabletele vechi pot deveni un sistem de supraveghere util, practic și econom pentru cei mici, cu ajutorul unor aplicații precum: Dormi Baby Monitor, Baby Monitor 3G sau chiar Facetime. Ai nevoie doar de o bună conexiune la internet, iar aplicațiile de baby monitor te vor alerta atunci când micuțul tău începe să facă zgomot. În plus, îl poț vedea în permanență și poți chiar să vorbești cu el de la distanță pentru a-l liniști.

3. Lasă muzica să-ți liniștească sufletul

Obișnuiești să mergi cu mașina și să cânți cu voce tare melodia favorită? Sau ești genul care preferă să alerge în parc cu volumul din căști la maxim? Indiferent de situație, dacă ești un iubitor al muzicii bune, te încurajăm să o iei oriunde cu tine, transformându-ți vechiul telefon într-un device inteligent MP3. În plus, poți descărca aplicații precum Sound Cloud sau Spotify și îți poți crea playlist-ul cu melodii care să-ți facă ziua mai bună sau poți asculta podcast-urile preferate.

4. Telefonul tău vechi, copilotul perfect pentru orice drum!

Dacă ești șofer atunci ce spui dacă ți-ai ține aproape vechiul smartphone în funcția de copilot prin traficul urban? Poți foloși aplicații de tipul Waze sau Maps pentru a descoperi cele mai accesibile drumuri și nici nu trebuie să stai mereu cu grija lui. Îl poți lăsa în torpedoul mașinii, astfel încât să-l ai la îndemână, atunci când urmează să faci un drum, însă nu ești convins ce traseu să alegi. Nu mai amintim despre situația în care ești șofer de Uber, Bolt sau folosești alte aplicații de ride-sharing. Îți dai seama cât de util îți poate deveni acel dispozitiv?

5. Donează-l cuiva drag!

De cele mai multe ori, aceasta este cea mai des întâlnită întrebuințare a telefonului vechi. Îl donăm copiilor, părinților sau persoanelor apropiate. Și da, este un gest extrem de frumos și chiar te încurajăm să-l faci! Ba mai mult, poți trece pe la atelierul Klap, astfel încât experții din echipa noastră să facă o extra verificare a bateriei, a display-ului, a camerelor foto sau a celorlalte componente pentru a te asigura că vei face cadou un device perfect funcțional. Ți-am povestit că  avem și o categorie dedicată pentru accesorii, de unde poți achiziționa cele mai cool huse? Intră aici și vezi ce ți se potrivește!

6. Adaugă niște bani în pușculiță și vinde-l pe Klap.ro!

Niciuna din situațiile de mai sus nu ți se potrivește? Atunci, nu lăsa ca timpul să treacă peste smartphone-ul tău și să-și piardă complet valoarea. Acum, îl poți vinde cu ușurință către Klap.ro și primești banii garantat în maximum 3 zile lucrătoare, după momentul evaluării tehnice. Ai nevoie de informații suplimentare? Suntem aici pentru tine! Acestea fiind spuse, tu ce faci cu telefonul tău vechi?

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.