5 motive să-ți cumperi un telefon recondiționat

klap ro motive telefon reconditionat x

Un telefon recondiționat este aproape la fel de bun precum unul nou-nouț, singura diferență dintre cele două categorii de device-uri fiind poate doar prețul. Atenție, nu confunda un telefon recondiționat cu un telefon second-hand.

Ca să îți faci o idee despre piața telefoanelor, la nivel mondial piața a crescut în 2022 cu până la 49.89% față de 2017. S-au dezvoltat nișe noi care să vină în ajutorul utilizatorilor, oferind soluții optime în funcție de buget și necesitate.

Din acest motiv, cererea de telefoane recondiționate, la nivel global este într-o continuă creștere. Este adevărat că această piață se află la început de drum în România, însă scopul nostru este că contribuim activ la înțelegerea beneficiilor aduse de reutilizarea unui telefon second-life. Pentru asta suntem aici!  

Ne dorim să-ți oferim toate informațiile necesare, astfel încât să înțelegi cât mai clar ce presupune achiziționarea unui telefon second-life, care a trecut printr-un amplu proces de verificare, realizat de experiți în domeniul tehnologiei.

Ai garanția unei verificări riguroase

Te-ai întrebat vreodată care este diferența între un telefon recondiționat și unul second-hand? Este adevărat că de cele mai multe ori se crează o confuzie între cei doi termeni, motiv pentru care este necesar să înțelegi exact ce înseamnă defapt un telefon recondiționat.

Acestea din urmă sunt supuse unui proces amplu de verificare și reparație, realizat de profesioniști, care analizează rând pe rând componentele unui device precum: display, sistem de operare, autonomie baterie, porturi, difuzoare, camere, GPS, date mobile sau WI-FI.

Astfel, viitorul ultilizator se va bucura de un telefon perfect funcțional. Telefonul second-hand este cel pe care îl primești exact așa cum este, fără nicio modificare sau îmbunătățire. În plus, pentru telefoanele recondiționate achiziționate de pe site-ul nostru îți oferim și garanție, timp de 12 luni, pentru a avea siguranța că nimic nu se poate întâmpla cu noul tău smartphone, dar și că ai luat decizia corectă!

Economisește bani și te bucuri de un telefon recondiționat perfect funcțional

Smartphone-urile recondiționate sunt o opțiune bună de luat în considerare, atunci când îți dorești un dispozitiv nou, însă nu ai un buget considerabil pentru a investi în device-uri abia lansate.

Studiile arată că rata deprecierii în cazul telefoanelor mobile este destul de mare, ajungând chiar și până la 70% la o săptămână după lansare. Mai mult, nu trebuie să-ți faci griji că vei achiziționa un telefon cu probleme tehnice ascunse, ba chiar vei putea fi extrem de liniștit, deoarece viitorul tău telefon mobil a trecut prin mâinile unui expert și a fost verificat până în cele mai mici detalii.   

Faci parte dintr-un demers eco-friendly

Nu doar salvarea economiilor ar trebui să te bucure, ci și faptul că ai contribuit activ la un mediu mai curat pentru noi toți. Da, da…ai înțeles perfect! Este adevărat că un telefon nu consumă atât de multă energie încât să existe vreo urmă de îngrijoare, însă te-ai întrebat vreodată care este impactul pe care îl are producerea fiecărui dispozitiv nou asupra mediului înconjurător?

Spre exemplu, materialele care intră în compoziția unui telefon necesită să fie minate, acțiune ce produce 85% din totalul cantității de dioxid de carbon pe perioada celor doi ani în care consumatorul utilizează telefonul mobil. Sună alarmant, nu-i așa?

Vei ști exact ceea ce cumperi

Clasăm telefoanele în funcție de gradul de uzură și le grupăm în 4 segmente:

  • A+
  • A
  • B
  • C

Gradul A+ este, pentru noi, echivalentul notei 10, o atribuim unui telefon recondiționat în stare perfectă, care arată și funcționează ca unul nou, de parcă acum l-am scos din cutie, fără impact, fără zgârieturi.

Gradul A îl atribuim unui telefon recondiționat în stare foarte bună, însă la care este posibil să observi câteva mici zgârieturi neglijabile pe ecran sau pe carcasă spate, însă la care nu vei găsi crăpături sau fisuri care să te îngrijoreze.

Gradul B indică faptul că telefonul recondiționat este în stare bună, dar prezintă urme vizibile de utilizare. Spre exemplu, poate avea câteva zgârieturi fine pe ecran, poate prezenta imperfecțiuni la nivelul carcasei sau a ramei. Totuși, nu există niciun motiv de îngrijoare, deoarece telefonul tău va fi perfect funcțional din punct de vedere tehnic. În plus, dacă îi alegi o husă cool, chiar și tu vei uita de micile defecte.

Gradul C indică o stare decentă și faptul că telefonul este readus la starea de funcționare. Zgârieturile și urmele de impact de pe ecran, carcasă spate sau urmele de lovituri din colțurile dispozitivului indică faptul că telefonul a primit o nouă viață. Însă poți fii sigur că nu va prezenta crăpături sau fisuri care să afecteze buna lui funcționare.  

Mai mult, suntem transparenți, motiv pentru care am realizat fotografii profesionale pentru fiecare telefon în parte. Astfel, vei primi în colet fix produsul pe care l-ai ales din magazinul nostru online.

Scapi de contractele scumpe de telefonie mobile

De cele mai multe ori, achiziția unui smartphone nou aduce cu sine și un nou contract cu o valoare mai mare, care să includă, pe lângă minutele și datele necesare, și o rată lunară a noului tău device. Astfel, alegând varianta de a-ți cumpăra o cartel SIM, poți economisi bani pe termen lung și scapi și de stresul facturilor lunare primite pe e-mail.

În concluzie, achiziționarea unui telefon recondiționat înseamnă garanția că te vei bucura de tehnologie actuală achiziționată la un tarif corect. Mai mult, poți găsi modelul îndrăgit, chiar dacă acesta nu se mai produce și vei fi ferm convins că funcționează în parametrii excepționali. Sunt mai rentabile, primești garanție și contribui la salvarea planetei! Te întrebi ce modele noi de smartphone-uri se regăsesc în oferta noastră? Avem o secțiune dedicată chiar aici.

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.